top of page
Heir onder vind u de foto's gemaakt tijdens de Freeroad Anydale Cup Finale bij HCM op 07.07.2019
** FOTO's IN DEZE MAPPEN ZIJN EXPRESS VAN LAAG RESOLUTIE EN KWALIET. UITERAAD ALS U EEN BESTELLING PLAATS ZIJN DE FOTO'S WEL SCHERP EN IN HOOG RESOLUTIE. ALS U NIET EEN BESLISSING KAN MAKEN OVER AANKOPEN VAN EEN PLAATJE GRAAG CONTACT MAKEN EN IK PROBEER EEN OPLOSSING TE ZOEKEN. De laag resolutie en kwaliet is te voorkomen dat mensen ze zonder betaling op social media zetten - ik vind het zelf ook jammer dat ik moet het nu zo doen. **
LET OP! Ik heb tegelijk tijd foto's gemaakt van ring 2 (als mogelijk) en ook van de sfeer. Het is dus mogelijk dat je dus ook ergens anders tussen zit - kijk dus goed de foto's door (vooral net naar jouw foto's want daar komen ring 2 als ik heb van jouw daar iets gemaakt).
 
Wilt u een hoog resolutie foto bestellen, dat kan voor €5- per foto, of €15 voor al de foto's van 1 combinatie. Graag contact op nemen door de contact formulier rechts boven en de FOTO NUMMER(S) MELDEN.
De foto's in de mappen op pagina's zijn laag resolutie voorbeeld foto's. Deze foto's zijn NIET bedoelt voor u gebruik, ook niet om te downloaden of anders delen op social media. GEEN SCREENSHOTS MAKEN EN DELEN. Dit is mijn werk, als u het mooi genoeg vind om te delen, dan ook betalen. Dank u.
IMG_1656.jpg
IMG_1390.jpg
IMG_2664.jpg
IMG_1656.jpg
IMG_1975.jpg
IMG_2800.jpg
bottom of page